Organiseer uw evenement in het kasteel Ooidonk!

De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement. Uw genodigden genieten volop van het indrukwekkende historische decor. ’s Avonds en ’s nachts baadt het binnenplein in een feeëriek licht. Zelden was een locatie zo onvergetelijk!

U kan er terecht voor tal van formules: presentaties, diners, walking diners, recepties. Dit wordt georganiseerd hetzij in het kasteel, hetzij in een tent op de imposante binnenkoer van het kasteel. (cfr voorwaarden)

Uw evenement kan gecombineerd worden met een begeleid bezoek in het kasteel of aan de tuinen. Ook het park voor het kasteel kan gebruikt worden voor activiteiten.

De route naar het kasteel staat op de openbare weg aangeduid. Er is voldoende plaats om te parkeren in de Ooidonkdreef en op extra parkings van het kasteel. Het is verplicht om een parking boy te voorzien om het parkeren te begeleiden. Voor grotere evenementen, raden we aan om een shuttle te voorzien tussen parking en kasteel.

Voorwaarden

Huur kasteel (bepaalde ruimtes):
Evenementen in het kasteel worden zeer uitzonderlijk en op exclusieve en beperkte basis georganiseerd, aangezien het kasteel privé en bewoond is (bv: geen verjaardags- of communiefeesten, geen dansen,…). Informeer u vooraf om de mogelijkheden en voorwaarden te kennen.

Huur domein:
Buiten de kasteelmuren kunnen zowel B2B als privé evenementen georganiseerd worden. Feesten met DJ kan tot 2u ‘s nachts. De milieuwetgeving moet strikt worden nageleefd.

Bekijk plan domein Bekijk plan interieur

Contact

Voor verdere details raden we u aan om een afspraak te maken om het kasteel te bezichtigen en de mogelijkheden op maat van uw event te bespreken.

Mail ons op info@ooidonk.be